​Södertak som arbetsplats?

Just nu söker vi takläggare som kan både tätskikt och pannor. Du ska även vara kunnig inom de plåtarbeten som tillhör en vanlig takentreprenad, ha körkort och vara självständig i ditt arbete. Läs mer i annonsen längre ned på sidan!​

Lediga jobb

  • Takläggare tätskikt och pannor
  • Byggnadsplåtslagare

Takläggare

Vi söker nu två stycken takläggare som kan jobba självständigt och förstå kundens behov. Som takläggare på 

Södertak AB måste du kunna ta eget ansvar och utföra och planera ditt arbete själv. Laget, två man, har tillgång till egen bil för transport av verktyg och personal. Vi har verksamheter i Stockholm och Västra Skåne och vi söker personal i båda verksamhetsområdena.

Du är vårt ansikte utåt vilket betyder att du måste kunna möta våra kunder med kunskap och respekt samt förmedla det till kunden. Du måste kunna förstå och prata svenska för att kunna möta våra kunder men om du talar fler språk är det ett plus. Har du andra kunskaper och erfarenheter utöver tak och språk är det också meriterande då livserfarenhet är ovärderligt! 

Vi söker dig som har god erfarenhet av takläggning och som behärskar att lägga tätskikt och pannor samt tillhörande plåtarbeten för takentreprenader. Vi ställer krav på körkort och yrkeskunnande samt referenser. Om du har heta arbeten certifikat och andra branschintyg är det meriterande. 

Om du har frågor eller vill söka detta arbete tar vi emot dessa via e-post så ringer vi upp. Maila frågor eller CV/personligt brev till info@sodertak.se  och märk mailet med "Ansökan takläggare". Vi har inte möjlighet att ta emot samtal via telefon i detta ärende så samtal undanbedes. 

SÖDERTAKET!

​​SÖDERTAKET, VILKA FÖRDELAR HAR DET?

Vi har ett taksystem vi kallar för Södertaket Villa eller Södertaket Tätskikt. Södertakets alla delar är ett enhetssystem. Vilket betyder att vi monterar enligt ett förutbestämt system där alla delar är kompatibla med varandra. 

När vi monterar Södertaket innebär det en större trygghet både för kunden och oss som leverantör, vi vet vad vi levererar och ni vet vad ni får!

Så vad består Södertaket av för delar? Själva pannan kommer från Monier och heter Jönåkerpannan. Jönåkerpannan har en lång historia och är väl beprövad dvs något att lita på. Självklart ingår nockpannor som är till för Jönåkerpannan. Under pannorna ligger det en underlagspapp av högsta kvalité samt bär och strö läkt med måtten 25X36 mm. I nocken monteras det ett nockband som tätning och i takfoten en fågellist som hindrar ovälkomna besökare.

​VÄLKOMNA TILL SÖDERTAK AB

 Södertak AB  /  E-mail: info@sodertak.se    /  Telefon: 0708-88 24 67