​Kontakt

Södertak AB

Södertak i Stockholm:

Björn Andersson 0708-88 24 67

Epost: bjorn.andersson@sodertak.se

Rob Whitcombe 0708-11 18 51

Epost: rob@sodertak.se

Södertak i Skåne:

Anders Nilsson 0728-71 10 64 eller via mejl 

Epost: anders.nilsson@sodertak.se

Tlf.: 0708-88 24 67

E-mail: info@sodertak.se
Org nr: 556993-4762

Offert eller frågor?

Du är välkommen att kontakta oss för en offert. Om du har ytterligare frågor kan du kontakta oss antingen via telefon eller e-post.​

SÖDERTAKET!

​​SÖDERTAKET, VILKA FÖRDELAR HAR DET?

Vi har ett taksystem vi kallar för Södertaket Villa eller Södertaket Tätskikt. Södertakets alla delar är ett enhetssystem. Vilket betyder att vi monterar enligt ett förutbestämt system där alla delar är kompatibla med varandra. 

När vi monterar Södertaket innebär det en större trygghet både för kunden och oss som leverantör, vi vet vad vi levererar och ni vet vad ni får!

Så vad består Södertaket av för delar? Själva pannan kommer från Monier och heter Jönåkerpannan. Jönåkerpannan har en lång historia och är väl beprövad dvs något att lita på. Självklart ingår nockpannor som är till för Jönåkerpannan. Under pannorna ligger det en underlagspapp av högsta kvalité samt bär och strö läkt med måtten 25X36 mm. I nocken monteras det ett nockband som tätning och i takfoten en fågellist som hindrar ovälkomna besökare.

VAD KOSTAR DET?

Priset för Södertaket Villa börjar på 685:- innan rotavdrag per kvadratmeter. Det priset beräknas på ett standardtak på ca 150 kvm som ligger på råspont med en skorsten, en stos, en ventilationshuv och ett takfönster. I priset ingår inga plåtarbeten mer än de som behövs för att anpassa plåten till det nya taket. Är ditt tak mindre än 115 kvadratmeter kan vi inte erbjuda priset enligt ovan. Men vi kan ge dig en offert på en omläggning som är konkurrenskraftigt ändå.

Som komplement har vi tagit fram Södertaket Tätskikt dvs papptak i folkmun. Södertaket för tätskikt börjar från 249:- per kvadratmeter före rotavdrag. Förutsättningen för det priset är att taket överstiger 110 kvm och att det är en yta. I priset ingår det inga övriga arbeten utöver justering av befintlig plåt.​

Nu kör vi!

VÄLKOMNA TILL SÖDERTAK AB

 Södertak AB  /  E-mail: info@sodertak.se    /  Telefon: 0708-88 24 67